Sønderjyske og Esbjerg skøjtede sig til sejre på fremmed is

Sønderjyske vandt ude 2-1 over Gentofte.Mesterholdet Esbjerg Energy vandt i Herlev - og søndag er der lokalopgør, når Sønderjyske gæster Esbjerg.

Sønderjyske kom tilbage på vindersporet efter en tæt kamp, hvor værterne Gentofte Stars blev besejret 2-1.

Det blev fredag aften til tre dejlig lunende point, da Sønderjyske fik vendt 0-1 til en smal 2-1-sejr. Kristian Jensen blev matchvinder i powerplay, da han lynede midtvejs i tredje periode. Et tæt opgør, hvor Sønderjyske fik tilkæmpet sig tre vitale point.

Gentofte startede bedst, og værterne kom foran allerede i det fjerde minut. Sønderjyske fik dog arbejdet sig ind i kampen, og topscorer Harrison Reed stod for udligningen midtvejs i kampen, hvor canadieren scorede sit 19. sæsonmål.

Kampen lå længe på vippen, og det bølgende frem og tilbage. Kristian Jensen sørgede for det vigtige 2-1-mål, som viste sig at blive afgørende.

Med sejren hænger Sønderjyske på i toppen og fastholder 2.pladsen.

Esbjerg Energy tog tre tiltrængte point med hjem fra Herlev, da ligaens bundhold blev besejret med 4-1.

Dermed blev det til en sjælden udesejr, der kan fylde lidt selvtillid i truppen inden det på søndag går løs hjemme i Granly Hockey Arena, hvor Sønderjyske kommer på besøg. Der er kampstart kl. 15.00.