SønderjyskE over stregen efter sejr over Viborg

8.357 tilskuere i Haderslev satte ny stadion-rekord og så SønderjyskE komme over stregen med sejr over Viborg 1-0 i bundbrag.

Med sejren er SønderjyskE nu sikker på at være over nedrykningsstregen frem til næste rundes kampe - med mindre AGF mandag aften vinder med mere end otte overskydende mål mod OB.

Kampen søndag eftermiddag mellem SønderjyskE og Viborg var yderst vigtig for begge hold for at undgå nedrykning. Samtidig blev Sydbank Park og den nye vesttribune også officielt indviet.

Sønderjyske har nu to point ned til Viborg under stregen med kun tre spillerunder tilbage.

Bundopgøret var rodet, og spillerne havde til tider meget fokus på at undgå at lave fejl. Kampen startede da også nervøst, og især hos Sønderjyske var der nerver at spore foran et rekordpublikum på 8.357 tilskuere.

Det vigtige 1-0-mål faldt nærmest samtidig med pausefløjtet.

Daniel Jensen scorede på et frispark fra omkring 25 meter. Bolden hoppede forbi Viborg-målmand Michal Peskovic, der gik fejl af bolden og droppede.

I anden halvleg kom Viborg længere frem på banen, og gæsterne havde også et par muligheder til at udligne. De sidste ti minutter kastede gæsterne alt frem, og det øgede underholdningsværdien.

SønderjyskE blev i anden halvleg ramt af skader til både Johan Absalonsen og Tommy Bechmann, som begge udgik. Det var da også et slidt Sønderjyske-hold som til sidst fightede sejren i land.

Allerede onsdag spiller SønderjyskE i Esbjerg, mens Viborg dagen efter tager imod FC København. De to hold skæver nok allerede mandag til bundopgøret i Aarhus, hvor bundproppen AGF tager imod OB.