TV der bevæger dig

SønderjyskE på svær opgave i Aalborg

01:31

I truppen til opgøret mod AaB må SønderjyskEs cheftræner Lars Søndergaard se bort fra Tommy Bechmann, Andreas Oggesen og Adigun Salami, der alle er ude med skader, mens Niels Lodberg (til højre) er klar til vanlig fight.

1 af 2

SønderjyskEs superliga-mandskab skal søndag eftermiddag på en vanskelig udebane-mission mod AaB, hvor der helst skal hentes point til sønderjydernes overlevelseskamp i bunden af rækken.

Sidste rundes nederlag på 5-1 til OB skal vaskes bort i Aalborg og trods en rolle som underdogs er der optimisme i truppen, hvor midtbane-profilen Johan Absalonsen tror på sejr:

- Jeg tror på, at vi vinder kampen med 0-2. Vi er sultne efter at revanchere os efter en skidt kamp mod OB i mandags, og dette kommer vi til at vise mod AaB, siger Johan Absalonsen.

I truppen til opgøret mod AaB må trænerstaben fortsat se bort fra Tommy Bechmann, Andreas Oggesen og Adigun Salami, der alle er ude med skader. Også Ayoub Sørensen har problemer med sin lyske, og indgår ikke i truppen til det nordjyske, der dog byder på et comeback til Mark Gundelach.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden