Sønderjyske reserver tabte mod mestrene i hovedstaden

FC København sendte Sønderjyske hjem fra Parken med et nederlag på 4-0.

Det var en af de første halvlege, som Sønderjyske helst vil glemme.

Godt nok var modstanderen Superligaens tophold, de regerende liga- og pokalmestre fra FC København. Og Sønderjyske stillede op med et reservespækket hold uden blandt andre Mikael Uhre, Simon Kroon, Nicolaj Madsen og Troels Kløve.

Men tre mål i løbet af den første halve time lukkede reelt kampen.

Efter 19 minutter bragte Andreas Cornelius københavnerne i front med 1-0.

Den stilling holdt kun kort. For efter 25 minutter øgede Youssef Toutouh føringen til 2-0.

Kun tre minutter senere scorede Thomas Delaney til pausestillingen 3-0 til FCK.

Pausen gav fornyet luft. For i anden halvleg forsøgte Sønderjyske at rette op på skaden med flere kontraløb. Men lige lidt hjalp det.

I stedet scorede Youssef Toutouh til 4-0 med sin anden scoring i kampen. Kampens slutresultat.

Efter 16. spillerunde ligger Sønderjyske på 6. pladsen, mens FC København fortsat topper Superligaen.