TV der bevæger dig

SønderjyskE sagde farvel til træner med nederlag

Foto: STOLLIG

Med et nederlag på 2-1 i Herning til danske mestre fra FC Midtjylland tog SønderjyskE afsked med cheftræner Lars Søndergaard, der afleverer holdet på en 10.-plads i superligaen.

Med mere end 11.000 tilskuere på lægterne, temperaturer i den lune ende og to toptændte mandskaber var der lagt op til den helt store guldfest, hvor det midtjyske hjemmehold skulle fejre klubbens første mesterskabstriumf, mens de lyseblå, som en del af festen, kunne fejre en ny sæson i landets bedste række.

Tommy Bechmann bragte SønderjyskE foran 1-0 i en indtil da meget jævnbyrdig og lige forestilling. Scoringen satte dog for alvor gang i gæsterne, der i de efterfølgende minutter kunne skimte yderligere scoringer, hvor både Morten Beck og Marvin Pourié viste farlighed.

Spillet bølgede fortsat frem og tilbage på grønsværen, og efter en halv time faldt udligningen lidt ud af ingenting. Sylvester Igboun tæmmede bolden videre til den østrigske topscorer, Martin Pusic, der lobbede bolden i mål.

Det lykkedes dog ikke sønderjyderne at holde de 1-1 hjem - med få minutter tilbage af opgøret sendte FCM-indskifteren Marcos Urena, bolden i netmaskerne til slutresultatet 2-1.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden