Sønderjyske sejrede efter straffeslag

Efter fredagens målfest blev det en noget mere afdæmpet affære, da Sønderjyske på udebane vandt over Gentofte.

Sønderjyske slog fredag aften piraterne fra Aalborg Pirates med hele 9-1 på hjemmebanen i Vojens. Mandag aften var sønderjyderne så på besøg i Gentofte, og den dyst på isen blev langtfra ligeså målrig.

Hjemmeholdet fik pucken i nettet allerede små fire minutter inde i 1. periode. Herefter forblev kampen målløs frem til 3. periode. Her udlignede Sønderjyskes Thomas Spelling tre minutter inde i perioden.

Da der ikke blev scoret mere i 3. periode og i den forlængede spilletid, så røg kampen ud i straffeslag. Her brændte Gentofte hele tre straffeslag. Sønderjyske brændte et enkelt, inden amerikanske Cory Quirk endelig scorede.

Sønderjyske tog dermed to point med hjem, mens Gentofte tog et enkelt. Sønderjyske er fortsat i spidsen af Metalligaen.