Sønderjyske sejrede i målrigt ishockey-opgør

Sønderjyske Ishockey viste ingen nåde fredag aften, hvor de vandt med hele 9-1.

Sønderjyske Ishockey var favoritter fredag aften, da de fik besøg af Aalborg Pirates. Den favoritværdighed levede de sønderjyske ishockeykæmper da også op til, da de slog piraterne med hele 9-1.

De danske mestre satte sig hurtigt på kampen, og efter fem minutter fik de for første gang lirket piraternes forsvar op. Det var Kim Lykkeskov, som på egen hånd havde succes med at få pucken i nettet.

Det blev startskuddet til et massivt pres fra hjemmeholdet, som foran over 3000 tilskuere kunne fortsætte med at sable Aalborg Pirates ned. Det blev til hele 5-0 midt i anden periode, inden udeholdets pirater endelig fik scoret. Det ændrede dog ikke på, at Sønderjyske suverænt vandt 9-1 med atter to scoringer i anden og tredje periode.

Særligt for kampen var også, at den nye amerikanske forward PJ Fenton fik en fornem hjemmebanedebut, hvor han sendte pucken i nettet til 5-0 i anden periode.

Sønderjyske er fortsat i front i Metalligaen.