Sønderjyske sender angriber til Esbjerg

Superligaklubben Esbjerg har indgået en lejeaftale med Sønderjyskes angriber Kenneth Fabricius.

Efter seks sæsoner og alt for få minutter på banen forlader angriberen Kenneth Fabricius Sønderjyske med håbet om bedre tider hos superligakonkurrenten fra Esbjerg.

30-årige Fabricius skifter på en lejeaftale, der gælder for resten af indeværende sæson.

- Jeg længes efter at spille superligakampe igen, efter at jeg er gledet lidt ud i Sønderjyske, hvor andre gør det godt og er foran mig.

- Esbjerg er en topprofessionel klub med flotte faciliteter og mange tilskuere, og jeg vil gøre alt for, at klubben kommer på tavlen og rykker opad i tabellen, siger Kenneth Fabricius i en pressemeddelelse fra Esbjerg.

Efter ungdomsår i Bredebro IF og Skærbæk BK indledte Kenneth Fabricius i 2000 sin professionelle karriere i Silkeborg, og det er siden blevet til over et par hundrede kampe på topniveau.

Kampafgørende

Esbjergs cheftræner, Jess Thorup, forventer, at Fabricius med sine løb og sit overblik passer godt ind i Esbjergs spilsystem med to angribere, og at han vil tilføre offensiven en dimension, klubben ikke har nu.

- Vi har søgt en spiller, der kan være kampafgørende og score mål, også på de halve chancer. Kenneth har disse kvaliteter, han er en klog spiller, og han kan også sætte andre i scene.

- Vi har holdt øje med ham i en længere periode, men hans kontraktlige forhold har stået i vejen, og først nu har vi fået mulighed for at knytte ham til Esbjerg, siger Jess Thorup.

Esbjerg ligger lige nu nederst i Superligaen med bare et enkelt point efter fire kampe.