TV der bevæger dig

Sønderjyske skuffede og gik glip af førstepladsen

Med nederlaget greb Sønderjyske ikke muligheden for at snuppe førstepladsen i Metal Ligaen. Foto. Annemette Stollig.

Sønderjyske satte tirsdag aften en føring på to mål over styr og tabte skuffende 2-3 til gæsterne fra Rungsted - og gik glip af førstepladsen.

Med nederlaget greb Sønderjyske ikke muligheden for at snuppe førstepladsen i Metal Ligaen, da topholdet Frederikshavn dummede sig nemlig hjemme mod Herning og tabte 1-4.

Det så egentlig meget godt ud efter første periode i SE Arena i Vojens. Sønderjyske pressede godt på, spillede aggressivt og målscorer Cory Quirk havde sørget for en 1-0-føring efter godt forarbejde af Thomas Spelling. Det blev endda 2-0 i anden periode på et endnu flottere mål sat ind af Tyler Gotto, der hamrede pucken op i modsatte målhjørne.

Efter 2-0-målet, der kom efter 28 minutter, gik Sønderjyske dog lidt i stå. Og efter Rungsteds hurtige reducering, så fik gæsterne for alvor momentum, og de kom også på 2-2 inden anden pause. Netop som Sønderjyske var ved at koble grebet om kampen i tredje periode slog Rungsted til og scorede endnu en gang. Du kan se flere detaljer fra kamppen på Sønderjyskes hjemmeside.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden