Sønderjyske sled og slæbte for kvartfinalesejr: Se billederne

Efter 66 målløse minutter sikrede Sønderjyskes Cory Quirk en 1-0-sejr over Esbjerg i den første kvartfinale.

Ishockeyligaens grundspilsvindere, Sønderjyske, havde overraskende store problemer med at vinde 1-0 hjemme over lokalrivalerne Esbjerg i den første DM-kvartfinale.

Det var ellers ventet, at hjemmeholdet uden større besvær ville sejre over Esbjerg, som sønderjyderne normalt har godt styr på.

Men efter de første tre perioder var de 3352 ishockeyfans i Vojens endnu ikke blevet budt på et mål, og så måtte kampen ud i overtid.

Og efter 66 minutters spil kom forløsningen endelig for værterne, da Sønderjyskes Cory Quirk sendte pucken i nettet til endeløs jubel for hjemmeholdets fans.

De øvrige tre kvartfinaleopgør bød alle på forholdsvis sikre hjemmesejre.

Herning vandt hjemme med 5-1 over Herlev. Værterne havde allerede efter 2 minutter og 15 sekunders spil bragt sig på 3-0, og derfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Frederikshavn vandt næsten lige så overbevisende i deres første kvartfinaleopgør hjemme mod Odense. 5-1 lød nordjydernes sejr på.

Og endeligt vandt Aalborg med 3-1 hjemme over Rødovre. Mark Cutcheon, Victor Öhman og Alex Leavitt scorede aalborgensernes mål, mens Rødovres Mikkel Højbjerg reducerede for sjællænderne i tredje periode.

Der spilles bedst af syv i kvartfinaleserien.