Sønderjyske slutter håndboldsæson med nederlag

De lyseblå håndboldkæmper fra Sønderjyske tabte sæsonens sidste kamp mod semifinalisterne fra Bjerringbro-Silkeborg.

Sønderjyske må tage til takke med sidstepladsen i deres slutspilspulje, efter de tirsdag aften tabte med 27-22 til Bjerringbro-Silkeborg. Sønderjyske havde i forvejen ikke noget at spille for i kampen, men de bed alligevel fra sig i kampens begyndelse.

Efter 16 minutter var Sønderjyske foran med 8-6, men ved halvleg var stillingen uafgjort 12-12. I anden halvleg satte dagens modstandere sig så på kampen. Bjerringbro-Silkeborg havde en semifinaleplads at spille om, og den spillede de sig i, da de til sidst vandt kampen 27-22.

Sønderjyske kommer dermed ikke til at blande sig i top 4. De fire semifinalister er KIF Kolding København, Bjerringbro-Silkeborg, Team Tvis Holstebro og GOG.