Sønderjyske smadrer Silkeborg

Sønderjyske var bedst på alle parametre i bundgyset mod Silkeborg og vandt fortjent med 5-0.

Sønderjyske spillede sig skærtorsdag over nedrykningsstregen i Superligaen, da Haderslev-klubben blandt andet ved hjælp af et Lasse Vibe-hattrick besejrede bundrivalerne Silkeborg IF med knusende 5-0 på udebane.

Mens Lasse Vibe tegnede sig for et hattrick, scorede Nicolaj Madsen og Bjørn Paulsen et enkelt mål hver. Sejren betyder, at Sønderjyske trækker en smule fra i bundstriden, hvor Silkeborg fortsat indtager ligaens sidsteplads.

Lasse Vibe og Nicolaj Madsen afgjorde reelt tingene allerede i første halvleg. På en smuk stikning af Henrik Hansen kunne Lasse Vibe finurligt afdrible Lasse Heinze i Silkeborg-målet og gøre det til 1-0.

Kort inden pausen gjorde Nicolaj Madsen det så til 2-0 på en knaldhård helflugter.

Kampen igennem stod der Sønderjyske på det meste, og de lyseblå kunne let konsolidere sejren i anden halvleg.

Lasse Vibe, som var i et overdådigt spilhumør, scorede således to gange og indskiftede Bjørn Paulsen lukkede og slukkede til 5-0.

Silkeborgs forsvar så særdeles svagt og usikkert ud ved de fleste af Sønderjyskes mål, og målene kom ofte som konsekvens af deciderede forsvarskoks.

Kampen startede uden den nervøsitet, man ellers kunne forvente i en bundgyser som denne. Efter blot tre minutter havde begge mandskaber således haft hver sin farlige afslutning.

Men efter en lovende start fra hjemmeholdets side overtog Sønderjyske efterhånden initiativet i kampen, og Silkeborg måtte finde sig i af leve på omstillinger.

Det hele resulterede i en knusende Sønderjyske-sejr på 5-0. Sønderjyske skal på søndag forsøge at fortsætte det fine spil, når Randers FC kommer på besøg i Haderslev.