Sønderjyske snublede i Thisted

Sønderjyske mistede et vigtigt skridt i bestræbelserne på at komme blandt de otte hold, der går til slutspillet, da holdet torsdag aften tabte 25-21 i Thisted til Mors-Thy.

Sønderjyske og Mors-Thy havde begge 16 points inden deres opgør, så vinderen sikrede sig et vigtigt forspring i kampen om den vigtige 8.-plads, som også Ribe-Esbjerg bejler til.
 Hjemmeholdet fik en fin start på kampen og kom foran 4-1, men Sønderjyske scorede derefter fire mål på stribe og kom foran 5-4.
 I  begyndelsen af første halvleg trak Mors-Thy fra og sikrede pauseforspringet på fire mål og udbyggede stille og roligt føringen i anden halvleg, og 11 minutter før tid førte Mors-Thy 22-15.
Derefter begyndte gæsterne at røre på sig, også hjulpet på vej af et par udvisninger til Mors-Thy. Hjemmeholdets cheftræner Jan Paulsen blev  ramt af en tominutters udvisning, og Sønderjyske fik reduceret til 20-22.
 Mors-Thy har nu 18 point for 18 kampe og indtager ottendepladsen, mens  Sønderjyske er nummer ni med 16 point. Det samme har Ribe-Esbjerg, inden de lørdag møder Århus Håndbold.