Sønderjyske snupper andenplads med vild sejrsstime

Sønderjyskes 10. sejr i træk blev fredag aften en realitet.

Sønderjyske har virkelig fundet isformen. Efter en dårlig start på sæsonen, slog de lyseblå ishockeyspillere fredag aften Herning med 4-1. Det betyder, sønderjyderne har vundet samtlige af de sidste ti kampe, klubben har spillet.

Det seneste nederlag ligger mere end en måned tilbage, da Sønderjyske tabte 3-2 til netop Herning efter straffeslag den 28. oktober. Siden er det blevet til syv rene sejre, mens tre sejre er vundet i straffeslag eller overtid.

Det gør dermed Sønderjyske til isligaens mest formstærke hold. Fredag aften holdt det dog hårdt.

I første periode kom Sønderjyske bagud ved Herning-topscorer Robert Jekimov. Først i slutningen af anden periode fik Sønderjyskes målmaskine Harrison Reed udlignet.

Med godt fem minutter tilbage lagde Harrison Reed op til Hobbs’ føringsmål, inden han selv scorede i powerplay til 3-1. Til sidst kunne Sønderjyske så lukke med 4-1-scoringen i tomt net.

Sønderjyske rykker med sejren op på andenpladsen.  Der er seks point op til ligaens førerhold, Aalborg Pirates, der spiller lørdag. Tirsdag gæster Pirates Vojens.