Sønderjyske spiller 1-1 for fjerde gang i træk

Sønderjyske havde mulighederne, men måtte nøjes med uafgjort mod FC København.

Begge hold pressede på for at få alle tre point, men det lykkedes ikke for nogen af holdene.

Dermed har Sønderjyske nu spillet 1-1 mod FCK, OB, Randers og Hobro i de seneste fire superligakampe.

I første halvleg blev der ikke scoret i Haderslev, men kampen var alligevel underholdende at se på. Der var masser af chancer i begge ender af banen, men skarpheden manglede.

Sønderjyskes angriber Marvin Pourié, som er lejet i FCK, havde en del gode muligheder for at sende hjemmeholdet i front.

Men alt for ofte foretog Pourié de forkerte valg. Tyskeren spillede ikke bolden i tide, når holdkammeraterne var i en bedre position, og afslutningerne var heller ikke præcise nok.

Fem minutter inde i anden halvleg bragte midtbanespilleren Adam Guira Sønderjyske foran 1-0 med et følt indersidespark, som listede sig nydeligt ind over Stephan Andersen i FCK-målet.

Men føringen holdt kun i kort tid. Få minutter efter sin indskiftning bankede FCK's svenske lejesvend Alexander Kacaniklic 1-1-målet i nettet.

Sønderjyske havde flere chancer for at score en gang mere, og Pourié var tæt på, men skød bolden i sidenettet efter et godt angreb.