TV der bevæger dig

Sønderjyske spiller ikke uafgjort - i denne sæson

Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen på Odense Stadion lørdag aften.

Sønderjyske har som den eneste klub i Superligaen ikke spillet uafgjort denne sæson. Sidste sæson spillede klubben flest uafgjorte kampe i ligaen.

Efter en tredjedel af kampene i denne superligasæson står der stadig et fedt rundt nul ud for uafgjort ved Sønderjyske.

Som den eneste klub i ligaen har sønderjyderne ikke forladt grønsværen med ét point. Det er blevet til enten sejr eller nederlag hver gang.

Det står i skærende kontrast til sidste sæson, hvor Sønderjyske spillede halvdelen af alle kampe uafgjort - helt nøjagtigt 16 ud af 33 kampe.

Det har sportschef i Sønderjyske, Hans Jørgen Haysen, ikke umiddelbart en forklaring på.

- Jeg ser det som tilfældighedernes spil. Det er ikke sådan, at vi går ind til kampene med en alt eller intet-strategi, siger han til TV SYD.

- Ud af vores syv sejre i år er fire fuldt fortjente, og de tre andre kunne lige så godt være endt uafgjort, mener Hans Jørgen Haysen, der dog alligevel vover at komme med en delforklaring:

- Vi har lagt på spillemæssigt i år. Vi sprudler lidt mere, kommer til flere chancer og føler os lidt mere fri. Det kan godt indirekte have betydning, siger han.

Mens Sønderjyske altså ikke spiller uafgjort i indeværende sæson, er Esbjerg fB derimod den klub i Superligaen, der spiller mest uafgjort. Det er sket i fem af deres kampe indtil videre.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden