Sønderjyske spiller om en million på lørdag

Der er mange penge på spil, når Sønderjyske på lørdag løber på banen mod Silkeborg IF.

Der er mindst én million kroner på højkant, når Sønderjyske løber på banen mod Silkeborg IF i Alka Superligaen på lørdag.

Når weekendens runden er færdigspillet, skal der uddeles TV-penge. Her bliver klubberne tildelt et beløb alt efter hvilken placering, de ender på efter 13. runde.

Sønderjyske spiller på lørdag mod Silkeborg, og her er et godt resultat ekstra vigtigt for sønderjyderne. Holdet kan nemlig ende på alt fra en 10. til en 13. plads, og her er der en stor forskel på de beløb, som klubben kan skrabe til sig, skriver Der Nordschleswiger fredag, der har talt med klubbens direktør om, hvad en 13. plads kan betyde.

- Det ville være yderst skuffende. Det betyder ikke, at vi skal sælge alt, men det vil betyde, at vi skal stramme bæltet lidt, siger Klaus Rasmussen, direktør i Sønderjyske, til avisen.

Klaus Rasmussen kan ikke oplyse, hvor stor forskellen er på beløbene. TV SYD har været i kontakt med Divisonsforeningen, men de vil heller ikke oplyse, hvilke beløb der bliver udbetalt til klubberne.

Hvis Sønderjyske havner på 13. pladsen ender der ifølge Der Nordschleswiger mindst én million kroner mindre i klubkassen, end hvis det bliver til en 10. plads.