TV der bevæger dig

Sønderjyske spinder guld på sølv-placering i superligaen

Det var derfor et vigtigt mål for Sønderjyske som den unge Mikkel Hedegaard (med nr. 14) scorede på et fremragende langskud fra kanten af feltet. Foto: Claus Fisker, Scanpix

4,3 millioner kroner. Det udløser Sønderjyskes øjeblikkelige placering på 2.-pladsen i superligaen i tv-penge, så søndagens sejr var bogstavelig talt guld værd.

Havde Sønderjyske tabt kampen mod FC Midtjylland, som det længe så ud til, så havde der været  to millioner kroner mindre i tv-penge til sønderjyderne.

Faktisk har Sønderjyske kun budgetteret med en placering som nr. 9 efter 22 kampe - og det ville kun have udløst 900.000 kroner i tv-penge.

Så den øjeblikkelige placering på den plads, der ved turneringens slutning vil udløse sølvmedaljer, har allerede givet guld til Sønderjyske.

Det var derfor et vigtigt sejrmål som den unge Mikkel Hedegaard scorede på et fremragende langskud fra kanten af feltet. Inden kampen havde den 19-årige sønderjyde blot spillet to minutters superligafodbold - og var naturlig lykkelig for scoringen, der indtil videre må betegnes som årets mål på Sydbank Park i Haderslev.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden