Sønderjyske-sportschef: Den gjorde av

Sønderjyske blev ydmyget med hele 1-5 hjemme mod OB. Det gjorde ondt på sportschef Ole Nielsen.

Sønderjyske-sportschef Ole Nielsen var i kulkælderen efter det smertefulde nederlag på 1-5 mod OB. Sønderjyderne blev ydmyget hjemme på Haderslev Fodboldstadion.

- Det er en af de kampe, som gør av. Efter en lige første halvleg fik de det første mål. Der kunne måske dømmes frispark ved 2-0, men det mål knækkede os. Resten af kampen så vi ikke gode ud, siger Ole Nielsen.

Sportschefen freder samtidig træner Lars Søndergaard, der med pokalnederlaget i Fredericia har tabt fire kampe på stribe.

- Træneren er ikke til diskussion. Der er den samme træner, som har gjort os til nummer seks og nummer otte i Superligaen. Vi må op på hesten igen. Der venter os hårdt arbejde, siger Ole Nielsen.

Søndergaard selv mener heller ikke, at et nederlag i den størrelse og en sidsteplads i Superligaen behøver udløse en fyreseddel.

- Der er da kun blevet fyret én træner, selv om der har været mange andre hold på sidstepladsen, siger Lars Søndergaard med en rap bemærkning.

Sønderjyske har haft svært ved at score mål, og derfor blev 33-årige Niels Lodberg prøvet af som angriber igen.

Det er efterhånden en del år siden, at Sønderjyske-spilleren havde den position hos AC Horsens, og selv om han måske manglede i forsvaret, fortrød Søndergaard ikke sin disposition.

- Det gik godt. Han tog nærkampene oppe i front. Vi var måske ikke farlige nok, men problemet i dag er, at modstanderen alt for let kommer til målene, siger Lars Søndergaard.

Spørgsmålet er så, om Niels Lodberg er tilbage i angrebet, når Sønderjyske på søndag møder AaB på udebane.

- Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med min præstation, når vi taber 1-5. Hvor jeg spiller næste kamp, er op til træneren. Jeg vil bare gerne hjælpe holdet bedst muligt, siger Niels Lodberg.