SønderjyskE suspenderer billetsalget til Brøndby-opgør

Brøndby og SønderjyskE strides om hvor omfattende sikkerheds-foranstaltninger, der skal være på Sydbank Park i Haderslev forud for de to klubbers møde i superligaen den 12. april.

Brøndby IF har Skærtorsdag offentliggjort en pressemeddelelse med anbefalinger af en række tiltag, der skal reducere risikoen for uheldige episoder i udebane-afsnittene på fodboldstadions rundt omkring i landet, hvor Brøndby IF er gæstende hold.

Det fremgår også, at Brøndby, hvis de opstillede punkter ikke efterkommes, vil forbeholde sig ret til at afstå fra at benytte det tildelte udebaneafsnit.

Tidligere i marts har Brøndby IF i samme forbindelse rettet henvendelse til SønderjyskE med anmodning om at suspendere salget af billetter i udebaneafsnittet på Sydbank Park i Haderslev.

Dette ønske har SønderjyskE imødekommet og giver i en pressemeddelelse udtryk for skuffelse over, at Brøndby IF med så kort varsel i helligdagene, opstiller krav om tiltag og ændringer på stadion, som vil være yderst vanskeligt ved at opfylde inden den 12. april.

- Vi har derfor besluttet at suspendere salget af billetter i både hjemme- og udebaneafsnittene. Vi ønsker ikke at havne i en situation, hvor der er risiko for at udebanefans og hjemmebanefans bliver blandet...

- Se Brøndbys udmelding her

SønderjyskE vil under ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden for tilskuere, officials og spillere.

- Vi har derfor besluttet at suspendere salget af billetter i både hjemme- og udebaneafsnittene. Vi ønsker ikke at havne i en situation, hvor der er risiko for at udebanefans og hjemmebanefans bliver blandet på de respektive hjemmebaneafsnit i Sydbank Park, hvilket vil være en reel risiko, hvis Brøndby IF vælger ikke at påtage sig ansvaret for de medrejsende Brøndbyfans i udebaneafsnittet, lyder det videre i pressemeddelelsen fra SønderjyskE.

SønderjyskE nu i en tæt dialog med Brøndby IFs ledelse og sikkerhedsstab med det mål at finde en fælles løsning og vil samtidigt rette henvendelse til politiet, Divisionsforeningen og DBU for at forhøre sig om deres råd og anbefalinger.