Sønderjyske taber på straffeslag

Der måtte straffeslag til, før en vinder var fundet mellem Rødovre og Sønderjyske i den bedste ishockeyliga.

Rødovre Mighty Bulls havde søndag besøg af Sønderjyske i den bedste danske ishockeyliga, Metal Ligaen.

Kampen endte 3-3 i den ordinære spilletid, og der skulle straffeslag til, før Rødovre blev kåret som vinder af kampen.

Med den fjerde sejr i fem kampe rykker Rødovre op som nummer seks med 18 point. Sønderjyske ligger nummer tre i ligaen med 21 point.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start. I det syvende minut i første periode bragte Jonas Sass Rødovre foran, inden Mathias Asperup et halvt minut senere udbyggede føringen til 2-0.

Det var en spand kold vand i hovedet på gæsterne, men i anden periode fik Sønderjyske kæmpet sig tilbage.

Først reducerede Steffen Frank i det niende minut. Derefter kom canadiske Tyler Fiddler på måltavlen med sin udligning til 2-2.

Da Søren Dau Mortensen scorede for Sønderjyske i tredje periode, og Steffen Klarskov gjorde det samme for Rødovre, skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Resultatet forblev dog det samme, så straffeslag måtte tages i brug.

De fem første straffeslag blev misbrugt, inden Rasmus Astrup kunne kalde sig matchvinder, efter han som den sidste straffeskytte fik pucken i mål.

Allerede tirsdag får Sønderjyske chancen igen, når Hvidovre kommer på besøg i Vojens..