Sønderjyske tabte i de sidste sekunder

Skjerns Lasse Mikkelsen scorede på straffekast med fire sekunder igen, og Skjern vandt dermed kampen 27-28.

Sønderjyskes håndboldherrer må ærgre sig, når de vågner onsdag morgen.

Spillerne i de lyseblå trøjer kæmpede nemlig efter alle kunstens regler, men alligevel fik de ikke et eneste point ud af anstrengelserne.

Sønderjyske og Skjern spillede lige op det meste af kampen, og derfor var holdene også helt lige efter 30 minutter ved stillingen 13-13.

Den tætte kamp fortsatte i anden halvleg, hvor de to hold skiftedes til at være foran. Det lignede derfor også langt hen af vejen en pointdeling. Skjern ville det dog anerledes.

Skjerns højrefløj René Rasmussen fik tilkendt et straffekast, og med fire sekunder igen trådte Lasse Mikkelsen frem til straffepletten. Han scorede sikkert, og det uafgjorte resultat vippede dermed lige nøjagtig over til Skjerns fordel.

Sønderjyske protesterede efterfølgende voldsomt, da de mente, at Skjerns Daniel Svensson havde forhindret et hurtigt opgiverkast. Protesterne blev dog ikke hørt, og Skjern kunne endegyldigt juble over sejren.