TV der bevæger dig

Sønderjyske tabte igen

Foto: ARKIV

Sønderjyske tabte lørdag hjemmekampen mod FC Midtjylland med 2-0 - og er i nedrykningsfare.

Hos Sønderjyske, som fortsat er under stregen, fik man sat ny klubrekord med 12 hjemmekampe uden sejr.

Oveni nederlaget måtte Sønderjyske også se den nye mand, Rabiu Afolabi, udgå skadet.

Sønderjyske har denne sæson ikke spillet en hjemmekamp uden mål imod sig. Den statistik blev hurtigt udbygget. Allerede inden stadionuret på Haderslev Fodboldstadion havde rundet to minutter, kom FC Midtjylland foran.

Scoringen faldt efter et nigeriansk samarbejde. Rilwan Hassan slap fri i venstre side og lagde en aflevering på tværs til landsmanden Sylvester Igboun, som scorede med et fladt skud.

Kampen var ganske livlig. Morten Duncan Rasmussen var inden pausen et par gange tæt på 2-0, mens Sønderjyskes Lasse Vibe og anfører Henrik Hansen lyste op med gode aktioner hos værterne.

Inden et kvarter var spillet, havde Henrik Hansen både haft et lob på overliggeren og en aktion, hvor Sønderjyske-spillerne forgæves appellerede for straffespark over for dommer Niels Høg.

Efter en halv times spil opstod et længere spilstop. Rabiu Afolabi måtte i sin kun tredje kamp for Sønderjyske udgå efter et voldsomt sammenstød. De første meldinger går på et brækket ribben.

Værterne var i starten af anden halvleg flere gange i problemer i de bageste rækker, når FCM sendte høje bolde ind foran mål. Som halvlegen skred frem, pressede Sønderjyske dog mere og mere på, men Jonas Lössl stod en fin kamp i FCM-målet.

Sønderjyskes Nicolai Madsen var tæt på en udligning i slutminutterne, men i stedet slog FCM kontra og afgjorde kampen via et mål af Rilwan Hassan.

Med sejren får FCM luft til nedrykningspladserne, hvor Sønderjyske bliver hængende. Der er syv point mellem de to klubber. Sønderjyske, der har en kamp til gode, spiller den udsatte kamp mod Esbjerg på tirsdag.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden