TV der bevæger dig

Sønderjyske tabte til bundhold

I sommer tog Rasmus Nielsen skridtet og skiftede fra barndomsklubben Herning Blue Fox til Sønderjyske. Den bomstærke back blev dog alvorligt skadet i den første træningskamp tilbage i august, men heldigvis er han kommet stærkt tilbage. Nu har han underskrevet en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2018.

Sønderjyske måtte fredag aften forlade Rødovre med et bittert nederlag, der betyder et farvel til den vigtige fjerdeplads.

Sønderjyske kom tilbage fra 0-2 til 2-2, men et mål ni minutter før tid gav værterne fra Rødovre sejren med cifrene 3-2. 

Endnu en gang var de små marginaler ikke med Sønderjyske i en tæt udekamp. Mulighederne var der ellers. Flere stolpeskud blev det til – blandt andet et af Thomas Spelling 19 sekunder før tid – og det blev også til masser af tid i offensiv zone, hvor Rødovre til tider kom under et godt pres, men skarpheden manglede.

Det betyder, at Sønderjyske glider ned på 6.-plads i den aktuelle stilling, hvor Esbjerg Energy efter torsdagens sejr på 2-0 over topholdet Frederikshavn nærmer sig top fire. Sønderjyske og Esbjerg har nu begge 58 points, mens Gentofte på 4.-pladsen har 60 points.

Fjerdepladsen er attraktiv og vigtig, da den giver hjemmebanefordel i en eventuelt syvende kamp i første runde af slutspillet.

Esbjerg møder søndag hjemme atter Frederikshavn, mens Sønderjyske tager imod Rødovre med hurtig mulighed for revanche. Begge kampe spilles kl. 15.

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu