Sønderjyske topper ligaen

Klavs Bruun Jørgensens mandskab var ude i tovene mod Sønderjyske, men fik reddet 25-25 i Herre Håndbold Ligaen. Efter det resultat topper Sønderjyske ligaen - med en kamp mere end de øvrige.

Team Tvis Holstebro har svært ved at leve op til præstationerne fra sidste sæson, hvor holdet nåede Final4-stævnet i EHF Cuppen.

Onsdag aften sikrede Klavs Bruun Jørgensens Tvis-mandskab sig med nød og næppe det første point i denne sæson i Herre Håndbold Ligaen, da det lykkedes at redde 25-25 på hjemmebane mod Sønderjyske.

Ligesom i premieren mod Århus Håndbold styrede Team Tvis mod et nederlag.

Bagud med 10-14 ved pausen lykkedes det at kæmpe sig tilbage og endda komme foran med 22-20. I en periode på 12 minutter scorede

Team Tvis otte gange, mens Sønderjyske kun nettede en enkelt gang.

Gæsterne tog dog atter føringen og kom foran 25-23 i slutfasen, før kampen tog endnu en drejning. 22 sekunder før tid kunne hjemmeholdets Allan Damgaard sikre Team Tvis det ene point.

Sønderjyske topper Herre Håndbold Ligaen med tre point på et tidspunkt, hvor alle andre hold end Sønderjyske og Team Tvis blot har spillet en enkelt kamp.