Sønderjyske-træner efter nederlag: Vi viser super moral

FCK chokstartede mod Sønderjyske med to hurtige mål, men sønderjyderne fik kæmpet sig tilbage i opgøret.

Sønderjyske fik en forfærdelig start på søndagens 1-3-nederlag til FC København, hvor holdet kom bagud med 0-2 efter ni minutter.

Det satte sit præg på resten af kampen, men Sønderjyskes træner, Jakob Michelsen, roser sit hold for at vise god moral og kæmpe sig tilbage i opgøret, hvor man fik reduceret til 1-2 og havde chancer til mere.

- Det er altid skuffende at tabe. Holdets præstation var dog okay uden at være prangende, men når man møder et så godt hold, så har man ikke råd til at lukke to mål ind i de første ni minutter. Fodboldkampe bliver afgjort i felterne, og der var vi ikke helt skarpe nok.

- Drengene fortjener ros, fordi de viste en super moral efter at være kommet bagud med to. Vi fik reduceret til 1-2 og ramte herefter både stolpen og blev snydt for et straffespark. Det er klart noget, som vi kan tage med herfra, siger Jakob Michelsen.

FC Københavns andet mål kom efter et straffespark, som Sønderjyskes Marc Pedersen begik.

- Bolden ramte min albue, og jeg tror, det var derfor, at dommeren fløjtede. Jeg kan ikke sige, om der er straffespark, men dommeren dømte det, og bolden ramte armen, siger forsvarsspilleren.

Marc Pedersen var nogenlunde tilfreds med sit holds indsats, selvom han mente, at Sønderjyske burde have scoret yderligere.

- Vi havde chancerne til at score og burde have udlignet. Jeg synes, vi var det bedste hold efter de første otte minutter, hvor FCK fik scoret to mål. Det blev selvfølgelig afgørende, men vi forsøgte at komme tilbage i kampen, siger han.

Sønderjyske har nu tre point efter tre spillerunder i Superligaen, og det er holdets cheftræner fint tilfreds med.

- Vores alt overskyggende mål er at ende blandt de 11 bedste og undgå nedrykning. Derfor er det fornuftigt, at vi har tre point efter tre kampe, især fordi det har været en svær sæsonstart, som vi har haft, siger Michelsen.

Næste opgave for Jakob Michelsen, Marc Pedersen og resten af Sønderjyske-holdet er søndag, hvor de møder Esbjerg på udebane.