Sønderjyske tror på tæt semifinale mod Aalborg

Sønderjyske tager tirsdag aften imod Aalborg, mens Herning og Frederikshavn mødes i den anden semifinale.

Tirsdag aften skydes semifinalerne i kampen om det danske ishockeymesterskab i gang. Hjemme i SE Arena tager Sønderjyske imod Aalborg Pirates.

Sønderjyske-forwarden Steffen Frank var plaget af sygdom en uges tid, mens der blev spillet kvartfinaler, men nu er han helt frisk igen.

- Alle på holdet glæder sig helt vildt til at komme i gang. Vi har haft en masse gode og intense træningsenheder, så pausen bør ikke have en betydning.

Masser af mål

- Jeg tror, at vores semifinale, men også den mellem Herning og Frederikshavn, bliver tæt. Det er jo også de fire bedste hold fra grundspillet, som er gået videre, siger Steffen Frank til klubbens hjemmeside.

Aalborg og Sønderjyske står normalt godt til hinanden. I grundspillet vandt Sønderjyske fire af de fem indbyrdes opgør, og ingen af kampene bød på under fire mål. Samlet målscore i kampene var 17-11 i sønderjysk favør.

Det var de fire topseedede hold, som sejrede i kvartfinalerne. Herning og Frederikshavn står over for hinanden i den anden semifinale.

Vinderne af de to serier er klar til DM-finalen, der ligesom semifinaleserierne spilles bedst af syv - altså først til fire vundne kampe.

Den første kamp i semifinaleserien mellem Sønderjyske og Aalborg spilles tirsdag klokken 19 i Vojens.