TV der bevæger dig

Sønderjyske vandt atter på Hernings is efter straffeslag

Cory Quirk (med nr. 11) blev matchvinder i Herning på straffeslag. Her ses han i aktion i mandagens kamp mod Frederikshavn. Foto: Annemette Stollig

Der var spænding og drama for alle pengene fredag aften i Herning, hvor Sønderjyske vandt en flot 3-2-sejr efter overtid og straffeslag.

 Kampens forløb var stort en gentagelse af de to holds opgør i oktober samme sted.

Tilbage i oktober vandt Sønderjyske nemlig også 3-2 efter overtid og straffeslag mod Herning. Ligesom dengang blev Cory Quirk matchvinder på straffeslag, og ligesom dengang udlignede Herning til 2-2 på et powerplay sent i kampen.

Generelt gav det minder om mange andre kampe mod Herning. Et tæt opgør med få skud mod mål og mange nærkampe.

- En typisk Herning-kamp, hvor spillet var meget 'tight' og intenst . Vi spillede rigtig godt fem mod fem og kom frem til en del målchancer, især i første periode. Vi skabte chancer nok til at vinde kampen i ordinær spilletid, men desværre var Herning skarpest i specialteams, siger cheftræner Dan Ceman til Sønderjyskes hjemmeside.

Frederikshavn topper ligaen med 67 point for 32 kampe. Det er tre point mere end Sønderjyskes regerende mestre på 2.-pladsen.

Allerede på tirsdag kan der komme flere point på Sønderjyske-kontoen, når der kl. 19  er kampstart i SE Arena i Vojens mod Aalborg Pirates.

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden