SønderjyskE vandt sidste testkamp

Lørdag tog SønderjyskE imod Horsens til testkamp på grønsværen på hjemmebanen i Haderslev. Hjemmeholdet slog gæsterne 2-1.

Der er ni dage til der igen bliver fløjtet til kamp i Danmarks bedste fodboldrække. Men for de fans, der mener, det er alt for langt væk, så kunne de i dag tage på stadion i Haderslev til en træningskamp mellem SønderjyskE og AC Horsens.

Spillerne fra AC Horsens tørner til daglig ud i den næstbedste række under ledelse af den rutinerede trænerprofil, Bo Henriksen.

Forud for sejren over Horsens ligger en vellykket træningstur til Tyrkiet, hvor SønderjyskE vandt to ud af to mulige træningskampe. Lørdagens kamp er den sidste træningskamp inden Superligaen tager hul på forårssæsonen. For SønderjyskE bliver også den første forårskamp i Superligaen på hjemmebane, hvor de tager imod Hobro IK.

Denne kamp er særdeles vigtig for sønderjyderne, da der er vigtige point på spil når de to hold mødes. Hobro ligger i øjeblikket på en 7. plads mens SønderjyskE ligger på en 9. plads i Superligaen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.