Sønderjyske vil ride på selvtillids-bølgen

Sønderjyske-spillerne tror på sejr over AaB. Tommy Bechmann bliver første målscorer, spår holdkammerat.

Der er optimisme at spore i Sønderjyskes lejr, før holdet tørner ud mod nordjyderne fra AaB i aften.

For selvom sønderjyderne lige nu kun er tre point fra nedrykningsstregen, tager de en god portion selvtillid med sig efter sidste uges udesejr over Randers.

- Selvom det bliver en utrolig svær kamp for os, så tror jeg på, at vi vinder med 2-0. Vi skal ride videre på den bølge af selvtillid, som det gav os at vinde den meget svære udekamp i Randers.

- Desuden synes jeg, at vi har set rigtig stærke ud i landskamppausen, siger Sønderjyskes midtbanespiller Daniel Christensen til klubbens hjemmeside.

Og han satser på, at Sønderjyskes profil Tommy Bechmann finder vej til netmaskerne.

- Første målscorer bliver Tommy Bechmann, lyder det fra Daniel Christensen, der ikke er alene om at lægge målpres på Bechmanns skuldre.

- Jeg tror på en 1-0 sejr til os. Vores kampe i Haderslev plejer at være nogenlunde lige, så vi kommer til at stå godt defensivt og får skabt en del gode chancer, og så tror jeg på Tommy Bechmann som første målscorer, siger forsvarstalentet Søren Mussmann.

Det er ottende superligasæson, at AaB og Sønderjyske møder hinanden tre gange. Statistikken er helt lige med syv sejre til hver klub og syv uafgjorte.

Opgøret fløjtes i gang klokken 18.30.