Sønderjyske: Vil tage sig god tid til at finde den rette

Der kan godt gå lidt tid, inden fodboldklubben Sønderjyske kan præsentere sin kommende sportschef. Ole Nielsen meddelte torsdag, at han stopper efter fire år i klubben.

Sønderjyskes administrerende direktør, Klaus Rasmussen, vil tænke sig grundigt om, inden han i samarbejde med bestyrelsen ansætter en afløser.

- Vi tager os lidt tid, for det er forholdsvist nyt. Vi har gjort alt for at holde ro på, så vi kunne koncentrere os om at overleve i Superligaen, og det lykkedes gudskelov, siger direktøren med henvisning til søndagens 3-0-sejr ude over AGF.

I første omgang kommer Klaus Rasmussen og cheftræner Lars Søndergaard til at dele sportschefens opgaver mellem sig. Og så må ansættelsen af en sportschef tage den tid, det tager.

- Vi vil ikke sætte en tidshorisont. Vi skal have fundet den rette, som besidder mange af de ting, som Ole besidder, og som kan sætte sig ind i vores måde at tænke på. Både med sammenhold og dna og alle de ting, som vi synes, vi har i Sønderjyske.

- Det kan gå hurtigt, og det kan også trække ud.

- Vi har delt opgaverne imellem os i organisationen med Lars og jeg og bestyrelsen, så alle stepper op, så vi ikke mister momentum, siger Klaus Rasmussen.

Ole Nielsen bor i Aalborg og stopper som sportschef for at se mere til sin familie.

Sønderjyske spiller på søndag sæsonens sidste kamp i Superligaen, når FC Midtjylland kommer på besøg.