TV der bevæger dig

SønderjyskE vinder første finale

Foto: Annemette Stollig

Efter en hård, intens og tempofyldt kamp vinder SønderjyskE det første finaleopgør mod Esbjerg Energy med 4-2 i SE Arena i Vojens.

Temperamentet kom generelt til at spille en hovedrolle i den første finale, da Esbjerg spillede langt hårdere end de sønderjyske værter. Det medførte en lang række vestjyske to-minutters-udvisninger, som blev straffet hårdt af hjemmeholdet - ofte med en scoring til følge.

Efter godt fire minutter udnyttede SønderjyskEs Warren Peters hjemmeholdets første powerplay til at bringe værterne på 1-0.

I anden periode øgede Thomas Spelling til 2-0, efter at Esbjergs Marc Derlago ikke fik staven på en SønderjyskE-pasning. Spelling udnyttede sikkert den lille gave.

Yderligere to gange i anden periode fik SønderjyskE scoret i powerplay. Først ved Spelling og senere gjorde Nick Dinesen det til 4-0.

Esbjerg-træner Mark Pederson var undervejs så frustreret, at han i anden periode blev udvist for at smide et håndklæde ind på isen.

I begyndelsen af tredje periode fik Esbjerg skabt et lille håb om et comeback, da Lasse Bang reducerede til 1-4.

SønderjyskEs Warren Peters bankede lidt senere gæsternes Lasse Bang i isen med sin stav. Blodet flød, og Peters blev idømt en matchstraf. SønderjyskE-spilleren kan samtidig se frem til minimum en spilledags karantæne.

Med få minutter tilbage fik Kyle Wharton scoret til 2-4 for Esbjerg, der ikke kom nærmere overraskelsen.

De to hold mødes igen på søndag i Esbjerg kl. 14,30.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden