Sønderjyske vinder historisk sejr

Med en 3-0 hjemmesejr over FC. København lykkedes det for første gang at besejre københavnerne i en superligakamp.

Allerede efter to minutters spil kom Sønderjyske foran, da Christian Jakobsen udnyttede et drop af FCK-målmand Robin Olsen.

Efter en halv time snittede Marc Pedersen bolden i feltet, og den fortsatte i målet til en 2-0 føring efter 1. halvleg.

FCK forsøgte sig i anden halvleg med et pres, men trods flere chancer lykkedes det ikke for FC. København at få reduceret.

Sønderjyske træner Claus Nørgaard ligner en mand, der næsten ikke tror det er sandt.

Istedet blev kampen afgjort, da Troels Kløve med et langskud sendte bolden i nettet til slutresultatet 3-0.

Sønderjyske rykker med sejren op på en niendeplads i Superligaen.

Næste kamp er på fredag, hvor Sønderjyske møder Randers på udebane.