Sønderjyske vinder tæt kamp over Rødovre Migthy Bulls

I et opgør mellem Sønderjyske og Rødovre i Metalligaen vandt Sønderjyske 5-4. Esbjerg tabte 6-2 til Frederikshavn.

Harrison Reed var Sønderjyskes topscorer med to mål i dagens kamp. Han satte sit sidste og afgørende mål ind i tredje periode, og sikrede sig dermed Sønderjyskes sejr. ’

Det var Rødovre Migthy Bulls, der satte første puck ind efter knapt to minutter. Herefter fulgtes de to hold nogenlunde ad, indtil Sønderjyske lukkede kampen med en scoring i det nittende minut.

Dagens sejr bringer op på en femteplads i Metalligaen, og dermed er Sønderjyske kun to point fra fjerdepladsen og dermed en fordel til slutspillet.

Også Esbjerg Energy var på isen i dag mod Frederikshavn Hawks. Esbjerg tabte 6-2 og ligger nu på tabellens ottendeplads.