SønderjyskEs fanformand: En skygge over kampen

SønderjyskEs tidligere sportschef Søren Stockfisch bisættes torsdag, få timer før at SønderjyskE spiller åbningskampen i Champions Hockey League.

- Det er en speciel dag. En tragisk dag. Men livet går videre, det er det her et tydeligt eksempel på.

Sådan indleder SønderjyskE Ishockey Supports formand, Kim Autzen, sine tanker om denne torsdag i august. En speciel dag for alle, der har noget med SønderjyskE Ishockey at gøre. Og en kontrastens dag. For blot otte timer efter kirkeklokkerne lyder for første gange ved bisættelsen af den vellidte tidligere sportschef, Søren Stockfisch, skøjter de sønderjyske spillere ind på isen i SE Arena.

- Det kræver, at man finder noget specielt frem i sig selv på sådan en dag. Hårde fyre kan også fælde en tåre, og det er der mange der gør i SønderjyskE i dag. De hårde fyre er jo ofte bløde indeni, siger Kim Autzen til TV SYD og fortsætter:

- Det vil altid være en skygge over kampen. Man skal være ualmindeligt hård, hvis man ikke sender en tanke til Søren og hans familie til sådan en kamp.

Fanklubben SIS har derfor startet en indsamling til Søren Stockfisch' familie. Torsdagens kamp mellem SønderjyskE og Red Bull Salzburg bliver sat i gang kl. 19:00.