”Sørens om søndagen” tester sig selv: Har alle virkelig en interessant historie?

I sidste udgave af TV SYDs søndagsmagasin ”Sørens om Søndagen” afprøver programmet sin egen påstand.

I den absolut sidste udgave af TV SYDs søndagsmagasin ”Sørens om Søndagen” afprøver programmet sin egen påstand om, at alle mennesker har en historie, uanset hvem man er, og hvor man kommer fra.
 
- Den påstand sætter vi nu på spidsen og kører ud til tre fuldstændigt tilfældige steder i vores del af alndet og interviewer den første, vi møder. Vi tror fuldt og fast på, at alle har en historie – det svære at at finde ind til den, siger vært på ”Sørens om søndagen” Søren Laursen.
 
Ved hjælp af et kort på en iPad endte  Søren Laursen og programmets faste kameramand Troels Sørensen tre vidt forskellige og tilfældige steder i TV SYDs sendeområde. De tre steder er Skallingen, et sommerhusområde i Sønderjylland og en landsby nord for Haderslev.

quote

Vi tror fuldt og fast på, at alle har en historie – det svære at at finde ind til den.

Søren Laursen, vært, Sørens om søndagen

Her stoppede Søren Laursen de første mennesker, han mødte, og de fortalte hver især en historie fra deres liv. En af historierne kom fra 72-årige Jørgen Holm, som Søren Laursen mødte på stranden på Skallingen ved Vesterhavet. 

Hør Jørgen Holm fortælle om, hvordan han som 17-årig havde den ulykkelige oplevelse at blive sendt fra sit elskede Grønland til Danmark.

Du kan se hele den sidste udgave af "Sørens om Søndagen" herunder - eller se med i søndagens TV SYD-nyheder klokken 19.30.

Alle afsnit af "Sørens om Søndagen" kan genses på seriens egen side.

"Sørens om Søndagen" - Den sidste dans