Sommerbranderter på vejene

Siden lørdag aften ved midnatstid og frem til søndag morgen har Sydøstjyllands Politi standset fire bilister - alle sigtet for spirituskørsel.

Patruljerne fra Sydøstjyllands Politi har det seneste halve døgn afsløret en håndfuld sommerbranderter i trafikken. Alene siden midnatstid natten til søndag er der oprettet fire sager om spirituskørsel fordelt over hele politikredsen frem til søndag formiddag.

Fire sager på et halvt døgn:

Sent lørdag aften blev en 47-årig mand standset af politiet i Almind, mens han førte bil i spirituspåvirket tilstand.  

 

Ved 02-tiden var det en 21-årig kvinde i Fredericia, der ikke havde ladet bilen stå, selvom hun havde drukket.

 

Tidlig søndag morgen blev en 20-årig mand stoppet på motorvej E45 v. Skanderborg, mens han i følge politiet var påvirket af både alkohol hash.

 

Lidt efter kl. 6 søndag morgen blev 23-årig mand stoppet ved en rutinemæssig kontrol i Vejle. Også her var der tale om en bilist, der førte bil med for meget alkohol blodet.

De fire sager ærgrer vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz:

- Det er meget almindeligt i weeekenden - desværre. Der er ingen tvivl om, at hvis man skal ud i sommeren og hygge sig med venner og familie, så bør man overveje, hvordan man kommer hjem, lyder opfordringen fra vagtchefen.

quote

Der er ingen tvivl om, at hvis man skal ud i sommeren og hygge sig med venner og familie, så bør man overveje, hvordan man kommer hjem.

Hans Hoffensetz, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Euforiserende stoffer 

I Sydjyllands Politikreds viser en optælling, at der ikke har været registreret en eneste sag om spirituskørsel det seneste døgns tid: 

- Det er lidt usædvanligt, at vi ikke har nogle spritibilister. Det er glædeligt og posititvt, siger vagtchef Steen Madsen til TV SYD.

Han oplyser dog, at der i samme tidsrum har været fire bilister, der er blevet standset i politikredsen mens de har været påvirket af euforiserende stoffer som fx. hash.