Sommerland Syd fortsætter med nye ejere

Nordjysk ægtepar viderefører driften af Sommerland Syd.

Siden efteråret har fremtiden for Sommerland Syd ved Tinglev været uvis. Den populære forlystelsespark gik i november sidste år i betalingsstandsning efter at den mangeårige leder af sommerlandet var blevet ramt af alvorlig sygdom.

I december 2009 blev Sommerland Syd sat til salg, og nu er en købsaftale, der sikrer parkens fortsatte drift, en realitet.
Det bliver det nordjyske ægtepar, Anne Marie Larsen og Søren Rask Larsen, der fremover skal stå i spidsen for Sommerland Syd.

En livsdrøm

Frem til sæsonstart og den planlagte åbning af Sommerland Syd den 8. maj, får parret nok at se til.

- Det er vores klare intention at køre Sommerland Syd videre som den populære attraktion, den har været igennem mange år. Selvfølgelig er der områder, vi først skal til at sætte os ind i, men vi føler os ganske godt rustet til at påtage os opgaven, siger 46-årige Søren Rask Larsen.

For ham er det en livsdrøm at komme til at drive en attraktion som Sommerland Syd, og han og hustruen har mange planer om at gøre parken ved Tinglev til en endnu bedre oplevelse for de mange gæster, der i løbet af en sæson besøger sommerlandet.

Sommerland Syd


  • Sommerland Syd er Sønderjyllands største forlystelsespark, beliggende i Tinglev i Aabenraa Kommune.


  • Parken blev indviet i 1984 og rummer i dag 88 forlystelser.


  • Antallet af besøgende er cirka 100.000 årligt.