Sort sol og zombieskræk i efterårsferien

Nu myldrer børnene hjem på efterårsferie, og hvad gør man så? TV SYD kommer med nogle bud på oplevelser i ferien.

For de heldige, der holder efterårsferie i den kommende uge, presser et vigtigt spørgsmål sig på. Hvad skal vi lave?

Der er masser at tage sig til i Syd- og Sønderjylland i efterårsferien. Fra østerssafari og sort sol til zombie-teater. Her er TV SYDS bud på spændende oplevelser i efterårsferien.

Hvis man er til natur, så er det i disse dage det perfekte tidspunkt at tage til Vadehavet efter østers. De eftertragtede delikatesser kan man finde på østersbanker ud for kysten - hvis man ved, hvor man skal lede. Eller man kan bestille en guidet østerssafari hos Vadehavscentret.

En anden naturoplevelse for hele familien er det efterhånden berømte fænomen i Syd- og Sønderjylland, hvor man især i Tøndermarsken kan være heldig at se op imod en million stære, der flyver i flok og gør "solen sort". Det er ganske gratis, og man kan læse mere hos Naturstyrelsen om hvor, og hvornår stærene trækker.

Skal der være lidt mere gang i den, så kan man i efterårsferien opleve Dystopia i Vejle. Dystopia er en stor teaterudstilling i Vejle, hvor blodet sprøjter og zombierne mæsker sig i hjerner og andet godt. Dog er der en aldersgrænse på ti år. Børn under 13 år, skal have en voksen med.

 

 

Hvis zombier er lige en tand for skræmmende, så kan man på Danfoss Universe enten deltage i en hønseskidningskonkurrence eller en morgentur på segway. Alt efter temperament.

Koldinghus i Kolding kan børn og deres voksne komme i audiens hos Christian d. 4. I hvert fald er der kongefest på slottet, hvor skuespillere er med til at give det helt rigtige historiske vingesus.

I Legoland kan man komme til Halloween, hvor der er masser af gys og gru i børnestørrelse.

Besøg vores facebookside, og del dine egne forslag til de bedste efterårsferie-aktiviteter.

God efterårsferie.