TV der bevæger dig

Spansk håndboldstjerne er tæt på dansk topklub

Albert Rocas er ny mand i Kolding. (foto: fcbarcelona.com)

Verdensmester fra FC Barcelona skal de næste tre sæsoner spille for KIF Kolding København.

Den danske håndboldliga bliver efter al sandsynlighed beriget med en af verdens bedste fløjspillere de kommende sæsoner.

KIF Kolding København er tæt at skrive kontrakt med Albert Rocas, der i øjeblikket er holdkammerat med danskeren Jesper Nøddesbo i den spanske storklub FC Barcelona.

- KIF Kolding København er meget tæt på at kunne præsentere den spanske verdensmester Albert Rocas, som ny KIF-spiller i de næste tre sæsoner, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

De to klubber og spilleren er enige om skiftet, og kun et besøg hos sundhedsstaben med negativ udfald kan hindre kontrakten, forklarer den danske klub.

Albert Rocas skal tirsdag igennem et lægetjek i Danmark. Og finder lægerne ingen skavanker, vil han blive præsenteret på et pressemøde klokken 13.00 samme dag i Trefor Arena Kolding.

Den 31-årige højrefløj har i 10 år været en fast del af det spanske landshold, der har vundet OL-, EM- og VM-medaljer. Senest VM guld på hjemmebane i januar 2013.

Jens Boesen, direktør for KIF Kolding København, har i flere år fulgt den spanske medaljesluger.

- Jeg føler det som et absolut scoop at kunne tilknytte Albert Rocas til vores hold. Jeg har kendt ham, siden han spillede sammen med Lasse (Boesen, red.) i Pamplona, og kender ham som en virkelig god fyr både på og uden for banen.

- Hans CV som håndboldspiller kunne jo dække en hel karriere, men han er kun 31 år og har masser af år i sig endnu, siger Jens Boesen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden