To spanske kvinder truet med pistol under røveri

To mænd slap natten til fredag afsted med kontanter, mobiltelefoner og en computer under et røveri. Ofrene er to spanske kvinder, som opholdt sig i et hus i Sig. Politiet oplyser nu, at gerningsstedet er et bordel.

To spanske kvinder har natten til fredag været udsat for et hjemmerøveri i et hus i Sig, der ligger syv kilometer nord for Varde. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. 

quote

Der er ingen tvivl om, at det har været en ubehagelig oplevelse for kvinderne.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi er stadig lidt usikre på detaljerne, men vi ved, at kvinderne er blevet opsøgt af to engelsktalende gerningsmænd, som har truet dem med mindst en pistol, siger vagtchef Erik Lindholdt.

De to gerningsmænd var maskerede og bar handsker. Da de forlod stedet igen, havde de stjålet flere af kvindernes ejendele og et kontantbeløb.

- Gerningsmændene har gennemrodet huset og er sluppet afsted med tre mobiltelefoner, en computer og et kontantbeløb på omkring 9000 kroner. Der er ingen tvivl om, at det har været en ubehagelig oplevelse for kvinderne, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Politiet søger vidner

De to spanske kvinder var alene i huset, og politiet har endnu ikke hørt fra eventuelle vidner i området. Derfor er det fortsat sparsomt med oplysninger i sagen. 

- Vi har endnu ikke noget brugbart signalement af gerningsmændene. Vi kender ikke deres nationalitet, men ved, at de talte engelsk til kvinderne. Og så regner vi med, at de er stukket af i en bil, der har været parkeret i nærheden, fortæller vagtchefen. 

Politiet modtog anmeldelsen klokken 00.20, men heller ikke det nøjagtige gerningstidspunkt er politiet sikre på. 

- Kvinderne har selv kontaktet de personer, de har lejet sommerhuset af. Og det er så dem, der kontakter os. Derfor kan der godt være gået noget tid fra hjemmerøveriet, til vi modtager anmeldelsen, siger Erik Lindholdt. 

Politiet har ikke modtaget andre anmeldelser om hjemmerøverier i området den seneste tid. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.