TV der bevæger dig

Speedway: Tre danskere i hård kamp med udenlandske topnavne

Kenneth Bjerre er med på et wildcard til VM-seriens eneste grandprix, der afvikles på dansk jord,lørdag aften i Horsens. Foto: Scanpix

Der er tre danskere på banen, når der lørdag aften køres VM-grandprix på Casa Arena i Horsens. Niels-Kristian Iversen og Kenneth Bjerre fra Esbjerg er det lokale islæt.

Med Nicki Petersen ude af løbet på grund af en langtidsskade er Kenneth Bjerre med på et wildcard til VM-seriens eneste grandprix, der afvikles på dansk jord lørdag aften i Horsens.

 

Landstræner Hans Nielsen har høje forventninger til den 33-årige speedwaykører. 

Læs også Speedwaylegenden Ole Olsen gør fodboldstadion klar til speedway

 

- Jeg har set Kenneth Bjerre køre et par gange i år. Han er opsat på at gøre det godt, og han kæmper virkelig på banen. Han kører fantastisk godt, han laver gode starter, og han er sulten. Det ser godt ud, siger landstræner Hans Nielsen.

Speedwaykøreren har dog kørt i VM-serien før, og han endte som nummer syv i både 2011 og 2010, hvor han også hentede en grandprixsejr på det svenske Ullevi Stadium.

Ud over Kenneth Bjerre skal den faste danske deltager Niels-Kristian Iversen på banen, og reserven Peter Kildemand erstatter Nicki Pedersen, som har meldt afbud på grund af en skade, han pådrog sig i slutningen af maj.

Det er tredje år, der køres VM-serie i Horsens - og de to første år har det været en folkefest med over 10.000 tilskuere.

Grandprixet i Horsens starter klokken 19 og kan også følges på TV 3 Sport 1.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu