Spiller-dom stadfæstet i Landsretten

Vestre Landsret har stadfæstet byrettens dom mod Horsens-spilleren Nabil Aslam. Han er fundet skyldig i vold og idømt 30 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste.

Sagen tog sin begyndelse, da Nabil Aslam kom i klammeri under en bytur i Horsens. 
 

- Vi tager skarpt afstand fra alle former for vold. Det her er en meget alvorlig lærestreg for Nabil Aslam, der som Superliga-spiller er rollemodel for mange unge mennesker. Men sagen har en meget speciel karakter, hvilket også kom til udtryk i Vestre Landsrets dom. Derfor har vi besluttet at give ham en ny chance, så dommen får ikke indflydelse på hans ansættelsesforhold i AC Horsens, siger  direktør Henrik Ravn fra AC Horsens.

Aslam siger undskyld

- Jeg fortryder selvfølgelig min handling og er klar til at tage min straf. Dommen får heldigvis ikke konsekvenser for min ansættelse i AC Horsens, og det er jeg dybt taknemmelig for, konstaterer Nabil Aslam.
 
AC Horsens' bestyrelsesformand Ole W. Rasmussen har fungeret som forsvarer for Nabil Aslam og han har følgende kommentar til dommen:
 
- Vestre Landsret havde forståelse for, at Nabil Aslam havde opfattelsen af, at han handlede i nødværge. Derfor fandt Vestre Landsret, at handlingen grænsede til at være omfattet af en straffrihedsgrund og som følge heraf blev Nabil Aslam idømt en mild straf. Dommen er et vink med en vognstang om, at man skal tænke sig om, før man udøver vold - uanset situationen, lyder det fra Ole W. Rasmussen.
 
AC Horsens har ikke yderligere kommentarer til sagen.