TV der bevæger dig

Spis og Støt på to syd- og sønderjyske restauranter

Huset Blom i Sønderborg - med i støtte- kampagne

To restauranter i Syd- og Sønderjylland deltager i næste uge i en kampagne for at skaffe penge til Kræftens Bekæmpelsen. Huset Blom i Sønderborg og Oven Vande i Fredericia tilbyder en tre-rettes menu til 250 kr. Heraf går 40 kr. ubeskåret til organisationen.

- En af bevæggrundene for at være med i Spis & Støt er, at vi som mange andre danskere har haft kræft tæt ind på livet. Sidste år mistede jeg min svigermor til kræft efter bare fire ugers sygdom, hvilket var ret voldsomt, fortæller Pia Bartholin, forpagter af Huset Blom.

Henrik Lyager fra Restaurant Oven Vande er også gået med i restaurantfestivalen. For at støtte det stærke budskab.

Menuerne:

Huset Blom:
Asparges mousse Varmrøget laks, Røget skinke fra Kirkehørup, Humus med sprødt brød, Pulled pork terrine med sennep og spidskål
Koldskålsmousse med knas.

Oven Vande:
Fersk røget laks fra Kerteminde med æble selleri og sennepscreme på små plukkede salater, marineret agurk og radise med rugbrøds chips
Variation over Dansk kalv med forårssvampe, brændte syltede løg, kalvedemiglace og nye smørdampede kartofler
Hvid chokolade, Panna Cotta med knas, honning bagte rabarber og sorbet af røde bær.

- Kræft er en sygdom, som kommer til at berøre de fleste af os i løbet af vores liv, og derfor mener vi, at det er vigtigt at hjælpe til, hvor man kan. Det kan vi med vores restaurant, og vi ser frem til at byde på lækker mad i en god sags tjeneste, og så krydser vi fingre for, at det udvikler sig til at blive en stor og tilbagevendende begivenhed, som danskerne hvert år kan se frem til, fortæller Henrik Lyager.

60 restauranter over hele landet deltager i Støt & Spis. Der er i alt 25.000 billetter til salg

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden