Sponsorerne bliver trods nedrykning

Selvom SønderjyskEs damehåndboldhold skal spille i den næstebedste række til næste sæson, beholder de deres tre hovedsponsorer, Abena, Frøs Herreds Sparekasse og Meldgaard.

Sponsorerne bliver, men klubben skal på hestekur, og så er det slut med fuldtidsansatte medarbejdere i den sportslige ledelse. Spillertruppen vil også kunne mærke, at økonomien strammes. Sådan lyder budskabet fra klubbens direktør.

- Det er ingen hemmelighed, at damehåndboldselskabet har givet underskud i flere, på hinanden følgende sæsoner. Vi er fast besluttede på, at der skal være økonomisk balance i alle lyseblå sportsselskaber. Derfor har vi på den ene side brugt de seneste uger på at se økonomien efter i alle hjørner. Dernæst har vi afholdt møder med hovedsponsorer og Aabenraa Kommune for at få bekræftet, om der fortsat var opbakning til håndboldprojektet, siger administrerende direktør, Klaus Rasmussen i en pressemeddelelse.

Klubben får også støtte fra Aabenraa Kommune.

- I Aabenraa Kommune arbejder vi meget målrettet på at gøre Aabenraa til et mere attraktivt sted at bosætte sig. Gode sportsfaciliteter og oplevelser er en del af opskriften på det, og derfor støtter vi selvfølgelig SønderjyskE Damehåndbold, siger borgmester Thomas Andresen i en pressemeddelelse.