Spritbilists kone bed betjent

En banal sag om spritkørsel i Kruså udviklede sig torsdag aften dramatisk, da spritbilistens kone blandede sig i politiets arbejde og bed en kvindelig betjent under et større tumult, hvor politiet måtte bruge peberspray for at få kontrol over gemytterne.

Det oplyser vagtchef Claus Skovgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Politiet stoppede ved 23.15-tiden rutinemæssigt en bil, hvor det viste sig, at den 46-årige fører var påvirket. Standsningen skete udenfor bilistens hjem, hvorfor de to politifolk og manden fulgtes ind for at give familien besked om anholdelsen.

Det blev bilistens 43-årige kone så ophidset over, at hun gik til angreb på en kvindelig politiassistent, der blev bidt. Undervejs kom en teenage-dreng også sine forældre til undsætning sammen med familiens hund, hvorfor de to politifolk tog peberspray i brug for at få kontrol over begivenhederne.

Nu er den 43-årige kvinde sigtet for vold mod tjenestemand, mens den 46-årige mand sigtes for spritkørsel og kørsel i frakendelsestiden, ligesom den bil han kørte i blev konfiskeret.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.