TV der bevæger dig

Stadig i livsfare efter eksplosion for tre uger siden

Fra branden i Fredericia for tre uger siden.

Den 57-årige driftsleder, som blev livsfarligt forbrændt ved en eksplosion hos miljø-firmaet Nord i Fredericia for tre uger siden, er stadig ikke uden for livsfare. Han er fortsat indlagt på Rigshospitalet.

Den 57-årig Thyge Leth er i en mindre kritisk tilstand i dag, men er ikke uden for livsfare. Det oplyser direktør Carsten Fich, Nordgroup, til Fredericia Dagblad.

Nordgroup ejer og driver den landsdækkende miljøvirksomhed Nord. Og efter ulykken i Fredericia den 26. marts har firmaet indført skærpede sikkerhedsregler i sine afdelinger i Nyborg, Esbjerg, Grenaa, Aarhus og København.

Modtagehallen på Vejlbyvej i Fredericia blev raseret ved eksplosionen, som skete i hallen, hvor tankbiler bliver tømt for deres last.

Sydøstjyllands Politi, Rigspolitiets Kriminaltekniske Center i Fredericia, Brandteknisk Institut og Arbejdstilsynet efterforsker sagen. Politikommissær Uffe Villumsen, Sydøstjyllands Politi, siger til Fredericia Dagblad, er det endnu er for tidligt at drage konklusioner af de tekniske undersøgelser.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden