Statsansatte skal se deres nye arbejdsplads på Als

Omkring 30 medarbejdere i Naturerhvervstyrelsen er tirsdag i Sønderborg, hvor de skal på rundtur på Als og se deres nye arbejdsplads på Augustenborg Slot.

Sønderborg blev  en af de store vindere i spillet om udflytningen af statslige arbejdspladser. Regeringen vil flytte 392 arbejdspladser til Sønderborg Kommune , hvor NaturErhvervstyrelsen får nyt hjemsted på Augustenborg Slot.

Tirsdag skal så omkring 30 af de ansatte fra NaturErhvervstyrelsen i København på rundtur i Sønderborg Kommune, hvor de ud over besøg på Auhustenborg Slot skal se noget af kommunen og de muligheder der er som tilflytter.

De skal også rundt for at se boligkvarterer med ejendomsmæglere. Der er også tilbud om at mødes med en boligforening, da  flere muligvis vil være pendlere og derfor kan en er en lejebolig være mere attraktiv.

Der er også indlagt en frokost på Alsion, hvor der bliver lejlighed til at mødes med familier, der for nylig er flyttet til Sønderborg, som kan fortælle om, hvordan det er at være ny borger i kommunen

Dagens gæster fra NaturErhvervstyrelsen kommer med morgenflyet fra København kl. 9,15 og returnerer kl. 16,30.