TV der bevæger dig

Status: Voldsomt blæsevejr giver ikke nævneværdige problemer

Kegnes på Als fik vindstød af stormstyrke onsdag den 13. september 2017. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Stormen, med det tyske navn Sebastian, får mange passager til at strande i Flensborg, da stort set alle tog er aflyst. Foto: Karsten Sörensen

Onsdag eftermiddag og aften var det tekniske problemer med en pumpe ved slusen til Omløbsåen og ikke blæsten, som resulterede i en del vand i gaderne i Vejle. Foto: Local Eyes

Kegnes på Als fik vindstød af stormstyrke onsdag den 13. september 2017. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

1 af 4

Klokken 22 onsdag aften meddeler både Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi, at den voldsomme blæst ikke har givet nævneværdige problemer i landsdelen.

Der er kun sket småuheld i forbindelse med den voldsomme blæst onsdag, det oplyser både Sydøstjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD ved en rundringning onsdag aften.

Vi har fået meldinger om et par væltede træer, og nogle får der skulle reddes fra vandet på Rømø, men ellers er dagen og aftenen forløbet meget fredeligt og uden problemer.

Mads Leervad Dammak, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi har fået meldinger om et par væltede træer, og nogle får der skulle reddes fra vandet på Rømø, men ellers er dagen og aftenen forløbet meget fredeligt og uden problemer, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Der er varsel om forhøjet vandstand i Vadehavet, og højeste vandstand ventes mellem klokken 22 og klokken 24 på mellem 2.4 og 2.9 over forventet niveau. Derfor skal man være opmærksom på at forhøjet vandstand kan føre til lokale kystnære oversvømmelser. 

Syd- og Sønderjyllands Politi siger til TV SYD, at de ikke forventer, at vandet kommer til at give problemer, hverken på havnen i Esbjerg erller andre steder langs kysten.

Der har været lidt problemer med vand i Fredericia og Vejle, men begge steder er det ikke noget, politiet har været blandet ind i. Vi har ikke været kaldt ud til noget, hvor blæsten har generet eller været skyld i ulykker.

Jørn Lindthardt, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Samme fredelige melding lyder fra Sydøstjyllands Politi. 

- Der har været lidt problemer med vand i Fredericia og Vejle, men begge steder er det ikke noget, politiet har været blandet ind i. Vi har ikke været kaldt ud til noget, hvor blæsten har generet eller været skyld i ulykker, oplyser vagtchef Jørn Lindthardt. 

Togpassagerer har dog oplevet forsinkelser i forbindelse med den stormende kuling.

Arriva har haft indstillet togdriften mellem Tønder og Esbjerg, og ige syd for grænsen var der meddelelser om at togene ikke kørte, så en del passagerer, der skulle nord på fra Flensborg, har oplevet lange ventetider.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden