Status: Voldsomt blæsevejr giver ikke nævneværdige problemer

Klokken 22 onsdag aften meddeler både Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi, at den voldsomme blæst ikke har givet nævneværdige problemer i landsdelen.

Der er kun sket småuheld i forbindelse med den voldsomme blæst onsdag, det oplyser både Sydøstjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD ved en rundringning onsdag aften.

quote

Vi har fået meldinger om et par væltede træer, og nogle får der skulle reddes fra vandet på Rømø, men ellers er dagen og aftenen forløbet meget fredeligt og uden problemer.

Mads Leervad Dammak, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi har fået meldinger om et par væltede træer, og nogle får der skulle reddes fra vandet på Rømø, men ellers er dagen og aftenen forløbet meget fredeligt og uden problemer, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Der er varsel om forhøjet vandstand i Vadehavet, og højeste vandstand ventes mellem klokken 22 og klokken 24 på mellem 2.4 og 2.9 over forventet niveau. Derfor skal man være opmærksom på at forhøjet vandstand kan føre til lokale kystnære oversvømmelser. 

Syd- og Sønderjyllands Politi siger til TV SYD, at de ikke forventer, at vandet kommer til at give problemer, hverken på havnen i Esbjerg erller andre steder langs kysten.

quote

Der har været lidt problemer med vand i Fredericia og Vejle, men begge steder er det ikke noget, politiet har været blandet ind i. Vi har ikke været kaldt ud til noget, hvor blæsten har generet eller været skyld i ulykker.

Jørn Lindthardt, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Samme fredelige melding lyder fra Sydøstjyllands Politi. 

- Der har været lidt problemer med vand i Fredericia og Vejle, men begge steder er det ikke noget, politiet har været blandet ind i. Vi har ikke været kaldt ud til noget, hvor blæsten har generet eller været skyld i ulykker, oplyser vagtchef Jørn Lindthardt. 

Togpassagerer har dog oplevet forsinkelser i forbindelse med den stormende kuling.

Arriva har haft indstillet togdriften mellem Tønder og Esbjerg, og ige syd for grænsen var der meddelelser om at togene ikke kørte, så en del passagerer, der skulle nord på fra Flensborg, har oplevet lange ventetider.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.