TV der bevæger dig

STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS 

 

Det skal du bruge: 

Ca. 400 g svinebryst i skiver 

Salt og peber 

50 g smør 

4 spsk. hvedemel 

6 dl letmælk 

2 bdt. persille  

400 g kartofler 

 

Sådan gør du: 

Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle og krydr dem på hver side med salt og peber. 

Brun skiverne 1 min. på hver side på en tør pande. 

Skru ned til middelvarme og steg skiverne, til de er sprøde og gyldne. 

Læg det stegte flæsk på en tallerken med køkkenrulle. 

Skyl persillen grundigt og hak den fint. 

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. 

Smelt smør i en gryde og afbag melet heri. 

Spæd med mælk og bring sovsen i kog og pisk. 

Lad sovsen koge i ca. 3 min. og smag til med salt og peber. 

Tilsæt den hakkede persille.