STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS
Det skal du bruge:
Ca. 400 g svinebryst i skiver
Salt og peber
50 g smør
4 spsk. hvedemel
6 dl letmælk
2 bdt. persille
400 g kartofler
Sådan gør du:
Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle og krydr dem på hver side med salt og peber.
Brun skiverne 1 min. på hver side på en tør pande.
Skru ned til middelvarme og steg skiverne, til de er sprøde og gyldne.
Læg det stegte flæsk på en tallerken med køkkenrulle.
Skyl persillen grundigt og hak den fint.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min.
Smelt smør i en gryde og afbag melet heri.
Spæd med mælk og bring sovsen i kog og pisk.
Lad sovsen koge i ca. 3 min. og smag til med salt og peber.
Tilsæt den hakkede persille.